Poduszki Celinki dla chłopca i dla dziewczynki
Dziewczyny , ale trafiłam na adres! http://www.tkaninysklep.pl/bawelna-tkanina
Same zobaczcie jakie piękności: szczególnie dział "Bawełna dziecięca" mnie rozłożył...wszystko takie piękniutkie
Także inne działy serwują ekstra tkaniny. Jakoby mają niezłe ceny ( tak mi powiedziała koleżanka) .
Chociazmnie najbardziej zachwycał fakt ,ze są też tkaniny bawełniane o tym samym deseniu ,ale w różnych kolorystykach. To dopiero można fantazjować np w patchworkach!!!
Tylko ja ubię pomacać zanim kupię. Komputer też nie daje właściwych kolorów.
Jestem starej daty, polegam tylko na Was i bawełnie jednololorowej z pewnego sklepu .
Bardzo fajne, temat tkanina bawełniana też godna uwagi
Ostatnio w Auchan jest promocja na poszewki bawełniane 40x40 za 1,50 zł różne kolory - myślę ,że cena zachęcająca i kolory też ( nie wiem czy to tylko w Gdańsku - może w innych miejscowościach także )
Wiem od Jolci z "Kołderek", że te bawełny ze sklepu podanego przeze mnie są jakoby EKSTRA.
Jolcia już robiła tam zakupy i poszło błyskawicznie z realizacją zamówienia oraz przesyłką. Jakoby bardzo serdeczni ludzie pracują w tym sklepie. Chyba tez "kołderki" coś planują zakupić do szycia kołderek , ciekawe jak to wyjdzie?
Basia to kup mi ( jak się nadaje na nasze poduszki )bo u nas takiego sklepu nie ma
ile chcesz Celinko - napisz szybko - jedna poduszka 40x40 kosztuje 1,5zl i jakich kolorow szukasz ? - są rożne i ile kupić tych poszewek ? pojadę tam w czwatrek
Ostatnio edytowany przez basia.g (2010-09-28 17:40:45)
Basia żywe kolory 10 szt. góra 2 takie same.
Daje Ci wolną rękę
TYLKO MUSZĄ SIĘ NADAWAĆ NA PASKI DO PATCHWORKU
Celinka to ty kupujesz gotowe poszewki żeby je zaraz na paski pociąć???
Basia tylko na zakupy Ciebie wysyłać
Celina napisał:
Basia tylko na zakupy Ciebie wysyłać
Oj nie wiem tam taki trudny wybór - praktycznie każda inna - osiołkowi w żlobie ....i nie tylko owies i siano ale jeszcze marchewkę i co tam jeszcze osiol jada
Tak to jest Basia jak po sklepach się szaleje . Dobrze chodż i wypatruj promocje.
Dziękuje
A ja szukam bordowej bawełny. Macie jakieś namiary?